Hjem
Om oss Nyheter Kontakt oss
KOMPETANSE
Markedsføring
Kreativt arbeid
Web utvikling/design
Grafisk design
Messestands/Events
REFERANSER
Markedsføring
Profilering
Web
Grafisk design
Messestands/Events
TJENESTER
Oppfølging
Sammendrag
MARKEDET
Trender
Nyheter
Inbound marketing vil i framtiden være et minst like kjent begrep blant norske markedsdirektører som content marketing er det i dag, sier Tore Berntsen i MarkedsPartner.
Skriv ut denne siden
Tips noen om denne saken

Ny reklametrend...

Publisert 20.04.2016

I dag åpnet interesseorganisasjonen for digitalmarkedsførerne i Norge, INMA, den store Gulltaggen-konferansen og etter et mislykket opphold på Colosseum i fjor

I fjor fikk arrangement mye kritikk fra deltagerne og bransjen, deriblant kreativ leder i Superblaise, Joachim Levin, mente konferansen var i en «fullstendig identitetskrise» og hadde mistet «mojo’en».Daglig leder i INMA, Kenneth Eriksen, mener Gulltaggen i år har funnet tilbake til seg selv samtidig med at han erkjenner at mye gikk galt i fjor.

- Vi var veldig enige i stort sett alt som kom av kritikk i fjor. Det var jo et eksperiment-år, men det eksperimentet gikk litt langt og var i tillegg dårlig gjennomført. Men det er faktisk en del ting som vi lært i fjor som er med i år, vi håper at det er skritt frem selv om vi er tilbake ved gamle, sier Eriksen til KampanjeTV.Inma-sjefen mener tilbakekomsten på Spektrum også gir rom for sponsorene til å bygge mer opplevelsesrike stander selv om årets største stander tilhørende selskaper som Aller, Widespace og Elkjøp nok har et lite stykke igjen til det spektakulære 2012 da Gulltaggen-sponsorene bygget gedigne diskokuler, hus og oljeplattform-lignende stander på årets konferanse.

Les også: Storslått sponsing på Gulltaggen

- Daglig leder i INMA, Kenneth Eriksen, mener Gulltaggen i år har funnet tilbake til gammel form samtidig med at han erkjenner at mye gikk galt i fjor.

- Vi har hatt et mål om å nærme oss den formen igjen. Fordi vi synes det har vært litt for kjedelig de foregående årene, selv om vi ikke er helt tilbake til topp-punktet, sier han. 
<< Tilbake til nyhetsoversikt

 
Copyright © 2020 www.rudi.no Rudi Reklamebyrå. All rights reserved.